Cutremure stiri: 505

iPhone-ul ieftin a dezamăgit: E prea scump!

11 sep. 2013,, 14:00   Ştiinţă şi IT
3599 0
Foto: newsfiber.com
Apple a prezentat ieri mult trâmbițatul iPhone 5C, primul smartphone cu preț redus din istoria companiei, un telefon cu carcasă de plastic, în cinci culori strălucitoare, cu o tehnologie destul de avansată. În ciuda prețului mai redus al iPhone 5C, investitorii au fost dezamăgiți întrucât se așteptau la un telefon și mai ieftin, astfel că lansarea sa, concomitent cu cea a vârfului de gamă iPhone 5S, a adus după sine o scădere importantă a acțiunilor Apple.

Prin lansarea versiunii low-cost a celebrului iPhone, Apple a făcut cele mai irezistibile telefoane din lume accesibile pentru mase în țările emergente mai sărace. Mutarea este una istorică, întrucât Apple se distingea până acum prin distincție și inovație, ceea ce făcea ca produsele sale să fie atât de apreciate și să aibă prețuri atât de ridicate.

În loc să stabilească un preț al iPhone 5C la limita inferioară a gamei actuale de smartphones a Apple, înlocuind versiunea iPhone 4 de 450 dolari sau să meargă chiar mai jos, CEO Apple Tim Cook a decis să vină cu prețul la mijlocul intervalului, scrie bloggerul Aaron Presman de la The Exchange. Astfel, iPhone 5C va începe de la 549 dolari (versiunea de 16 gigabyte) fără contract sau de la 99 dolari cu un angajament pe doi ani. Aceasta se potrivește cu actualul interval mediu de preț pentru iPhone 4S. Prețul unui iPhone 5C versiunea de 32 gigabyte va fi de 649 dolari.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав