X 
Cutremure stiri: 508

Ostalep: Această guvernare într-adevăr trebuie să plece

12 sep. 2013,, 10:28   Politică
4663 3
Foto: puls.md
Ex-viceministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Valeriu Ostalep comentînd pentru "Puls", a declarat că rezultatul principal al ultimilor patru ani de guvernare ai Alianței este o slăbire semnificativă a instituțiilor de stat.

"Acest lucru se întîmplă fie în mod intenționat, fie din prostie: din cauza faptului că la putere sînt promovați oameni care nu-și îndeplinesc atribuțiile de serviciu. Adesea, anume incompetența celor de la putere este cauza degradării instituțiilor de stat", - a spus expertul.

Ostalep consideră că "pentru restabilirea de lovitura aplicată organizării de de stat și instituțiilor orice guvernare va cheltui mult timp și resurse".

Expertul a menționat că după anunțarea de către PCRM a demarării demontării democratice a actualei guvernări s-ar cere măsuri concrete. "Partidul de opoziție patru ani se ocupă de demontarea guvernării existente. Însă dupa anunțul despre începutul demontării regimului antipopular în Republica Moldova, aș dori să văd măsuri concrete. Acest guvern într-adevăr trebuie să plece și cu cît mai repede se va întîmplă cu atît mai bine va fi pentru întreaga țară ", - a spus Valeriu Ostalep.

"În răsturnarea democratică a guvernului ar trebui să participe toată societatea civilă, nu poate numai opoziția să poarte această responsabilitate", - a concluzionat ex-viceministrul. Sursa : puls.md

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав