X 
Cutremure stiri: 502

Kate Middleton își gelozează soțul

13 sep. 2013,, 09:31   Externe
4515 0
Foto: ziuanews.ro
Kate Middleton nu o poate suferi pe prietena prințului Harry. Cel mai eficient mod de a o enerva pe Ducesă este să-i aduci aminte de fosta iubită a Prințului William, Isabella Calthorpe.

Britanica de 33 de ani s-a căsătorit deja, dar încă mai continuă să o "obsedeze " pe Kate Middleton. De vechile supărări i-a amintit prințul Harry, atunci cînd și-a pus în gînd să se căsătorească cu Cressida Bonas (sora vitregă a I. Calthorpe).

La sfîrșitul lunii iulie soția prințului William a dat naștere unui fiu. În mai puțin de două luni Kate Middleton a revenit deja la muncă. S-ar părea că în cuplu domnește idila. Însă printul Harry a stricat buna dispoziție a tinerei mame. Recent o sursă apropiată de familia regală a declarat că burlacul este gata să-și ia adio de la libertate. Oficial propunerea de căsătorie nu a fost făcută, dar se presupune că este pe aproape. Tînărul este nebun după sora ex-iubitei prințului William, Cressida Bonas. Dacă zvonurile sînt adevărate și prințul Harry se va căsători cu Bonas, astfel o va călca pe nervi pe Kate Middleton.

Sora vitregă a Cressidei, Isabella, a fost una dintre marile iubiri ale prințului William, iar într-o perioadă în care Will și Kate au fost despărțiți, moștenitorul tronului a încercat disperat să o cucerească pe sora Cressidei. Potrivit presei britanice, Isabella l-a respins pe William, iar prințul s-a întors la Kate. Kate Middleton a fost de acord să reia relația cu prințul cu condiția ca el nu va rosti niciodată numele fostei iubite.

Ducesa de Cambridge nu pare a fi uitat de acest eveniment, chiar dacă între timp, rivala sa s-a căsătorit și pare a fi extrem de fericită alături de cel care i-a devenit soț la începutul acestui an. Presa britanică își pune întrebarea dacă va reuși Kate să-l influențeze în vreun fel pe prințul Harry în ceea ce o privește pe iubita sa, dat fiind faptul că cei doi cumnați au o relație foarte apropiată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав