Cutremure stiri: 502

Saab a reluat producţia

19 sep. 2013,, 16:40   Ştiri Auto
1794 0
Foto: Saab
Primul model de pre-producţie Saab 9-3 a părăsit linia de asamblare a uzinei din Trollhatten. Curând Saab 9-3 va fi din nou disponibil pe piaţă, iar anul viitor ar putea primi şi o versiune cu propulsie electrică.
Cu aspect aproape identic faţă de modelul ce a ieşit din producţie acum câţiva ani, prototipul construit de NEVS(National Electric Vehicle Sweden – consorţiul japonezo-chinez ce a cumpărat Saab) va trece printr-o serie de teste pentru a se asigura că noile componente se ridică la standardele companiei.

Acest lucru este foarte important pentru că un număr de componente originale ale maşinii nu se mai fabrică.

Compania NEVS nu a spus prea multe despre prototipul de pre-producţie, dar a precizat că modelul nu foloseşte logo-ul familiar cu grifon. Acesta este rezultatul unei înţelegeri cu Scania şi grupul Saab de apărare şi aerospaţiu.

Modelul Saab 9-3 va fi lansat pe piaţă cu motoare clasice, pe benzină şi diesel, dar curând va fi disponibilă şi o versiune electrică.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав