X 
Cutremure stiri: 505

Filat despre revoluția de catifea planificată de PCRM

23 sep. 2013,, 15:03   Politică
7070 10
Foto: noi.md
Liderul liberal-democraților, Vladimir Filat, îl îndeamnă pe liderul PCRM, Vladimir Voronin, și membrii partidului să nu protesteze contra unui lucru, dar și pentru o cauză. Acesta menționează într-un interviu pentru UNIMEDIA că ar fi pentru prima dată cînd public „va manifesta pentru ceva, dar nu împotriva a ceva”.

Declarațiile vin în contextul anunțului făcut de PCRM precum că partidul se pregătește în această toamnă pentru o revoluție de catifea.

„E regretabil că Voronin şi partidul său dau dovadă de interese înguste şi recurg la acţiuni populiste, urmărind declanşarea cu orice preţ a alegerilor anticipate. Comuniştii se fac a nu înţelege că alegerile anticipate înseamnă instabilitate, iar ţara are nevoie de stabilitate pentru a continua implementarea proiectelor ce ţin de asigurarea oamenilor cu apă potabilă, cu drumuri de calitate, cu acces larg la servicii medicale de calitate, cu obiecte de infrastructură moderne etc.”, a spus Filat.

Fostul prim-ministru a menționat că atît liderul PCRM, Vladimir Voronin, şi partidul său trebuie să înţeleagă că şi liberal-democrații ar putea demonstra ”care e voinţa reală a poporului printr-o manifestare publică, paşnică de amploare”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав