Cutremure stiri: 502

Skoda Fabia, consum de 2,6 litri/100 km!

23 sep. 2013,, 17:43   Ştiri Auto
2589 0
Foto: Skoda

O Skoda Fabia este câştigătoarea celei de-a 32-a ediţii "Skoda Economy Run". Cu doar 2,6 l/100 km, echipajul format din Marek Tribula şi Martin Kadlec, într-o Skoda Fabia, a obţinut cel mai scăzut consum mediu dintre toţi participanţii.
„Skoda Economy Run a dovedit din nou cât de eficiente şi prietenoase cu mediul sunt modele Skoda”, a declarat Roman Havlasek, director al compiţiei şi manager de service la Skoda Auto. „Felicitări câştigătorilor, Marek Tribula şi Martin Kadlec, pentru acest grozav rezultat, de doar 2,6 l/100 km. Pentru mulţi ani, rezultatul obţinut în cadrul Economy Run a fost o reflectare a eficienţei gamei noastre de modele”.

Skoda este partener oficial la Skoda Economy Run şi singurul brand de maşini participant. Linia de start şi finiş al rutei de 291 km a fost Kosmonosy, lângă sediul central al companiei, în Mladá Boleslav.

Au luat parte un total de 65 de echipei din Republica Cehia, Polonia, Rusia şi Slovacia.

Producătorul ceh lucrează în continuu la reducerea consumului de carburant şi la micşorarea emisiilor de CO2 la vehiculele sale. Cu excepţia lui Skoda Citigo, disponibil în versiune de propulsie CNG, Skoda oferă o versiune ecologică „Greenline” la toate modelele sale, ce beneficiază de sistemul start-stop, frânare regenerativă, pneuri cu rezistenţă scăzută la înaintare, aerodinamică şi greutate optimizate.

Pentru prima oară, la Salonul Auto de la Frankfurt, Skoda a prezentat Octavia Grenline, cu un motor diesel ce consumă doar 3,3 litri/100 km.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав