X 
Cutremure stiri: 506

KOK MAX revine la Chișinău

27 sep. 2013,, 18:03   Sport
6055 0
Foto: maaactio._com
Amatorii luptelor marțiale din țară fierb în așteptarea unei noi gale KOK MAX la Chișinău. Sala manej va găzdui mîine, începînd cu ora 19 00, noi dueluri superfitght și o piramidă formată din 8 luptători la categoria mijlocie de greutate.

Astfel, Cristian Dorel, marele favorit al publicului din capitală, urmează să-l înfrunte în prima etapă pe azerul Ali Mamadov. Tot în această piramidă va participa și cel de-al doilea moldovean, Sergiu Morari, care va fi față în față în prima luptă cu germanul Denis Shneidmiller.

De aceasta dată, turneul de la Chișinău este unul dintre cele mai puternice la această categorie. Japonezul Iamazaki Ioshi și lituanianul Tadas Ionkus sînt doar cîteva nume grele care vor intra în ring.

Un alt duel multașteptat este la categoria grea dintre Maxim Bolotov și Pavel Voronin. Seara se va încheia cu cel mai așteptat duel, Constantin Țuțu vs Dmitri Șakuta din Belarus.

Invitatul special al acestei gale va fi din nou Ruslan Karaev, care a îndrăgit Chișinăul și a oferit o știre de ultima ora. Rusul va reveni pe ringul de lupta după o pauza de cîțiva ani, iar președintele federației de amatori KOK, Dorin Damir, a semnat în prezența jurnaliștilor un contract pe o perioada de un an.

Organizatorii sînt convinși că sala va fi arhiplină și nu este exclus ca luptătorii să se dueleze cu casa închisă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав