Cutremure stiri: 503

Noi cazuri de intoxicații alimentare

30 sep. 2013,, 11:09   Societate
3891 0
Foto: likar.info
Acest sfîrșit de săptămînă a fost nefast pentru cîțiva studenți de la Universitatea ”Alecu Russo” din orașul Bălți. Patru tineri, dintre care trei fete, s-au ales cu intoxicații alimentare după ce au luat masa la cantina din incinta instituției de învățămînt.

Solicitat de NOI.md, șeful Secției boli infecțioase a Spitalului Clinic Municipal Bălți, Vitalie Pădure, a spus că în Secția pentru maturi se află un băiat de 18 ani. „La moment, starea lui este satisfăcătoare, dar așteptăm rezultatele de la Sanepid. El a fost internat joi seara cu diagnosticul intoxicație alimentară”, a precizat medicul.

Raisa Levinscaia, medic în Secția boli infecțioase pentru copii a confirmat pentru NOI.md că la spital au fost internate trei tinere cu vîrste între 16-17 ani. „Fetele au fost internate odată cu băiatul de la maturi. Acum ele se simt mai bine. După ce vom avea rezultatele analizelor de la Centrul Municipal de Sănătate Publică, vom vedea, în dependență de starea pacientelor, dacă va fi vorba de externare”, a spus doctorul.

Șeful serviciului de presă al Ministerului Sănătății, solicitat de NOI.md, a spus că, deocamdată, nu au vreo informație vizavi de acest caz, dar vor furniza date pe parcursul zilei.

Amintim că la începutul lunii septembrie, după ce au petrecut la un restaurant din capitală, peste 70 de persoane s-au ales cu intoxicații alimentare, iar un bărbat a decedat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав