Cutremure stiri: 506

Ford sărbătoreşte 20 ani de Mondeo

1 oct. 2013,, 15:19   Ştiri Auto
1544 0

Foto: Ford

Ford Mondeo sărbătoreşte 20 de ani, cu peste 4,5 milioane de vehicule vândute în Europa. Ford publică pe Internet un nou material video despre sărbătorirea a 20 de ani de Mondeo cu comentariu realizat de celebrul actor Ray Winstone.
A deschis calea pentru airbag-urile standard. James Bond a condus-o. Şi a definit o întreagă clasă de votare în Marea Britanie. Ford Mondeo, maşina de familie a mărcii Ford, sărbătoreşte 20 de ani şi peste 4,5 milioane de vânzări în Europa şi totul este abia la inceput

Pentru a sărbători două decenii de Mondeo, Ford a publicat astăzi un nou material video pe Internet cu comentariu realizat de actorul de la Hollywood Ray Winstone, care a jucat în filme precum “The Sweeney,” “Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull” şi “The Departed.”

Modelul Mondeo a fost lansat în 1993, pe baza unui program de dezvoltare de 5 ani, care a costat 3 miliarde de lire sterline (4,6 miliarde de dolari). Mondeo a fost declarată Maşina Anului în 1994 şi a continuat să impună standarde în clasa sa timp de două decenii, obţinând numeroase premii în Europa.

Mondeo a pus la dispoziţia clienţilor săi europeni numeroase tehnologii la preţuri rezonabile. Modelul din prima generaţie oferea un airbag drept dotare standard, un airbag opţional pentru pasager şi de asemenea a oferit numeroase funcţii noi precum controlul tracţiunii, amortizare adaptativă, Sistemul Antiblocare Roţi (ABS) şi servodirecţia.

Noul model global Mondeo va fi lansat în Europa la sfârşitul anului 2014 şi va avea tehnologii avansate suplimentare care includ motorul pe benzină de 1 l itru EcoBoost; sistem de propulsie hibrid; faruri LED complet adaptative, oferite pentru prima dată în acest segment; debutul european al centurilor de siguranţă gonflabile pentru scaunele din spate, menite a reduce leziunile capului, gâtului şi toracelui pentru pasagerii din spate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав