X 
Cutremure stiri: 501

PLDM rămîne cu un deputat mai puțin?

8 oct. 2013,, 12:14   Politică
13361 9
Foto: jurnal.md
Deputatul Partidului Liberal Democrat, Ion Butmalai, se pregătește să părăsească partidul și să-și “oficializeze” relația cu frații Țopa și Mocanu. Cel puțin așa susține bloggerul Corneliu Gandrabur într-un material postat pe infomoldova.

Știrea despre plecarea lui Butmalai din PLDM a fost confirmată de surse de încredere din PLDM. “Chiar ieri vorbeam cu cineva din PLDM, care îmi spunea că știrea că Butmalai s-a înțeles cu Țopii și urmează să părăsească partidul a ajuns și la urechile conducerii liberal-democrate, numai că de această dată Vlad Filat nu mai intenționează să cedeze în fața șantajului lui Butmalai, așa cum a făcut-o de atîtea ori și e gata să-l lase să plece”, se menționează în material.

Potrivit autorului, Butmalai are sarcina de la frații Țopa să stîrnească un conflict în interiorul PLDM, mai precis o ceartă cu Filat, după care acesta să-l dea afară din partid și el să plece ca un “erou”, direct în Antimafia lui Mocanu.

Zilele trecute Butmalai a făcut cîteva declarații cu aluzii urîte la adresa lui Filat și Leancă, i-a atacat după ultima ședință a parlamentului. Butmalai încearcă să-și provoace “plecarea” din PLDM, să găsească un motiv ca să poată pleca victimizîndu-se, atacîndu-l dur pe Filat sau, ceea ce pare că și-a dorit cel mai mult, să fie exclus din PLDM, acest lucru i-ar fi dat și mai multe motive să se victimizeze”, susține sursa citată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав