Cutremure stiri: 504

PCRM cetățenilor: E în puterea noastră să facem ca pămîntul să ardă sub picioarele lor

8 oct. 2013,, 12:29   Politică
4355 3
Foto: publika.md
"Jos gruparea criminală a hoţilor şi delapidatorilor! Jos Guvernul Leancă!". Comitetul Central al Partidului Comuniştilor, de opoziţie, a lansat marţi acest apel către cetăţenii Moldovei.

Astfel, PCRM își exprimă indignarea că, în pofida argumentelor expuse de comunişti şi a faptelor referitoare la "caracterul ilegal, antipopular şi criminal al acţiunilor guvernării, care au condus la pierderea de către stat a controlului asupra Băncii de Economii şi a Aeroportului Chişinău, furtul şi risipirea deschisă a patrimoniului poporului, lipsirea statului de surse sigure de venituri bugetare au fost justificate şi calificate drept singurele corecte şi echitabile".

"Jaful secolului a fost aprobat prin ridicare de mîini de către deputaţii coaliţiei de guvernămînt. Astfel, majoritatea formală, care reprezintă în parlament în exclusivitate interesele a doi oligarhi, a scuipat public în interesele cetăţenilor Moldovei şi a dovedit încă o dată propria lipsă de pedeapsă. Sperjurii, escrocii şi pungaşii politici şi-au legalizat deschis dreptul de a fura ziua în amiaza mare de la popor, de la ţară, de la stat", susține PCRM.

În aceste condiţii, partidul îi cheamă pe conaţionali "să facă uz de ultimul mijloc rămas pentru a debarca de la putere această gloată de hoţi şi bandiţi".

"Este în puterile noastre să le "aprindem" pămîntul sub picioare! Este în puterile noastre să le refuzăm orice încredere! Este în puterile noastre să-i eliminăm de la guvernare prin metode democratice verificate", se spune în apelul Partidului Comuniştilor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав