X 
Cutremure stiri: 506

Porsche Macan, primele detalii oficiale

11 oct. 2013,, 16:30   Ştiri Auto
2247 0

Foto: Porsche

Porsche a dezvăluit primul teaser video al noului SUV compact Macan, ce va fi dezvăluit în premieră mondială publicului la Salonul Auto de la Los Angeles, în noiembrie.
Programat să debuteze la Salonul Auto de la Los Angeles (19 noiembrie – 1 decembrie 2013.), noul Macan este descris ca o „maşină sport compactă, concentrată şi intensă” ce este „practică, dar nu obişnuită”. Compania mai spune că noul Porsche Macan are „un profil ascuţit cu o linie plonjată a acoperişului, sportivă”.

Din clip se remarcă farurile cu tehnologie LED, ce probabil vor fi disponibile opţional clienţilor.

Gama de motorizări a rămas neconfirmată, dar crossoverul este aşteptat să fie oferit cu un V6 de 3.0 litri twin-turbo, dar şi cu un V6 de 3,6 litri twin-turbo care dezvoltă 395 CP şi 550 Nm. Ne putem aştepta şi la un motor de bază cu patru sau şase cilindri. Transmisia va fi asigurată de cutii automate cu dublu ambreiaj PDK. Porsche Macan va avea de asemenea şi sistem de tracţiune integrală.

Porsche Macan este aşteptat să intre în producţie în decembrie, la un preţ de circa 40.000 euro.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав