X 
Cutremure stiri: 502

Noua ŠKODA Superb - premieră în Moldova

16 oct. 2013,, 16:59   Ştiri Auto
4418 0
Foto: Skoda
Compania ŠKODA Auto Moldova are o deosebită plăcere să anunțe premiera mult așteptată a noului automobil ŠKODA Superb. Din 25 septembrie 2013, toți doritorii vor putea achiziționa noul automobil Superb, cu un preț de pornire de la 16990 euro, în toate filialele mărcii.​
Aspectul modelului Superb este definit de noul limbaj de design ŠKODA care aduce modificări evidente printr-o abordare simplă, precisă şi cristalină. Partea frontală este dominată de noua siglă ŠKODA amplasată deasupra grilei frontale în aliniament cu farurile a căror linii drepte conferă o imagine compactă şi dinamică. Proiectoarele de ceaţă sunt integrate în grila inferioară care este dispusă în formă de fagure.
Noul design conferă modelului un aspect mai dinamic păstrând totodată o armonie perfectă. Mărimea legendară a interiorului este completată prin materiale de calitate, precizie a execuţiei şi soluţii Simply Clever.
Farurile Bi-Xenon cu LED-uri pentru lumina de zi se integrează perfect în aspectul dinamic al părţii frontale. Diodele LED sunt amplasate în cele două linii verticale, în forma literei C, din părţile laterale ale farurilor. Acest aspect al design-ului, specific modelelor ŠKODA, a fost până acum prezent doar la blocurile optice spate. Noile blocuri optice spate ale versiunii liftback au formă triunghiulară şi sunt echipate cu diode LED.
Eleganţa părţii din spate a versiunii liftback este evidenţiată de noul designal acesteia. Elementele reflectorizante tip ochi de pisică reprezintă o noutate în cazul acestei versiuni.
În același timp, noul Superb combină perfect caracteristicile sale devenite deja tradiție: ofertă imensă de spațiu interior și volum portbagaj imens, siguranța la nivel înalt, o gamă largă de solutii practice și inteligente, tehnologii inovatoare și funcționalitate ridicată. Drept caracteristică adițională, noul Superb este dotat și cu un compartiment pentru umbrelă, care include și o umbrelă, dotare prezentă pînă acum în automobile de clasa "lux".
Noul Superb este disponibil cu o largă paletă de motorizări. trei motoare pe benzină - 1.4 TSI (125 CP), 1.8 TSI (160 CP), 2.0 TSI (200 CP) si diesel 2.0 TDI (140 CP.).
Automobilul este disponibil în trei nivele de echipare: Active, Ambition și Elegance, cu materiale de calitate înaltă, o gamă largă de combinații de culori și detalii atent gândite, care crează un interior stilat si elegant.
Calitățile-cheie ale noului Superb:
1. Fiabilitate. Toate masinile ŠKODA Superb prevăd o garanție internațională de 4 ani sau 100.000 km. Garanția poate fi extinsă pînă la 5 ani sau 100.000 km.
2. Design elegant, progresiv și atemporal urmează noile tendințe de design.
3. Spațiu inerior imens. Mai mult spațiu pentru toți pasagerii, spatiul pentru picioare pasagerilor din spate mai mult decât altele în această clasă.
4. Tehnologii avansate, cum ar fi motoarele cu injecție directă TSI, DSG si un sistem unic de deschidere a TwinDoor portbagaj, care a devenit chiar mai ușor de utilizat.
5. Volum portbagaj imens. Compartimentul de bagaje Superb 595-1700 L. și Superb Combi 633 -1865 litri. În afara competiției! Cele mai spațios din clasa sa!
6. Consum redus de combustibil. Consumul mediu de combustibil de 4.2 litri/100km.
7. Materiale de interior de calitate înaltă. Interiorul a suferit, de asemenea, modificări semnificative: un nou volan și nou design al scaunelor, elemente decorative originale și o gamă largă de combinații de culori.
8. Siguranța la un nivel ridicat. Noul Superb, se ridică la un nivel înalt de siguranță pasivă și activă. În echiparea de bază, modelul este dotat cu airbag-uri față și airbag-uri laterale față. La fel, este dotat cu o multime de sisteme de sigurantă de ultimă oră ca, de exemplu, Driver Activity Assistant recunoașterea sistemului de oboseala șoferului și un sistem de parcare Parking Assistant mai modern. Siguranța înaltă în noul Superb este, de asemenea, confirmată de punctajul maxim de 5 stele obținut în urma rezultatelor de impact Euro NCAP.
Noua ŠKODA Superb – cel mai bun spațiu și confort pentru tine!
Înregistrați-vă pentru un test drive acum!
Lista de prețuri poate fi descărcată aici​.
Detalii la numărul de telefon: 022 406 - 220.
Știați că... De la lansarea primei generații a modelului Superb, în 2001, ŠKODA continuă să urmeze tradiția de producție de sedanuri mari și reprezentative stabilite în anii 30 ai secolului trecut: în perioada 1934-1949 pe linia de asamblare de la Mladá Boleslav au fost produse mașini de lux sub numele Superb. În 2001 Superb din nou a ajuns la cel mai înalt nivel în gama ŠKODA. In 2008 a fost lansat Superb de generația doua, iar din 2009, acest model a fost produs și în versiunea Combi. Până în prezent, în întreaga lume s-au vandut deja mai mult de 557,000 de automobile Superb și Superb Combi.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав