Cutremure stiri: 503

Godea către guvernanți: Nimeni nu-i uitat și nimic nu se uită (VIDEO)

17 oct. 2013,, 13:26   Politică
4775 1
Foto: noi.md
Deputatul neafiliat, liderul Partidului Acțiunea Democrată, Mihai Godea, nu va susține moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Leancă. Despre aceasta a declarat Godea în cadrul ședinței parlamentului. Criticînd actuala guvernare, Mihai Godea a spus că, deși dorește ca hoțiile de la Banca de Economii să fie descoperite și pedepsite, în cazul revenirii Partidului Comuniștilor la putere acest lucru nu se va întîmpla.

“Noi nu dorim ca Aeroportul Internațional Chișinău să ajungă pe mîna Kremlinului? Dar PCRM recunoaște că vrea în Uniunea Vamală. Prin urmare, vor da întreaga Moldovă”, a atenționat Godea.

Deputatul a spus că se abține de la votul împotriva guvernului, dar acest gest este unul de încredere față de liderii europeni.
“Am încredere că planurile UE nu se vor surpa. Am încredere că acest guvern pestriț de tranziție nu va fi uzat de vechile cadre, că va fi înlocuit de noul val de politicieni reformatori, suficient de curajoși, încît să-i pună după gratii pe cei care au furat. Nimeni nu-i uitat și nimic nu se uită”, a conchis Godea.

Liderul PAD a precizat că „această nouă forță se călește și se pregătește să ia ștafeta”, fără a preciza la cine se referă.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав