X 
Cutremure stiri: 505

Petrenco către guvernanți: O să intrați în istorie ca hoți și nemernici (VIDEO)

17 oct. 2013,, 14:00   Politică
4882 5
Foto: noi.md
Dacă cetățenii ar avea posibilitatea să susțină moțiunea Partidului Comuniștilor, toți ar vota împotriva guvernului. Declarația aparține deputatului PCRM, Grigore Petrenco, și a fost făcută în cadrul ședinței parlamentului, în timpul examinării moțiunii de cenzură împotriva guvernului.

Deputatul împreună cu alți colegi de-ai săi au adus critici dure guvernanților, specificînd că ei “vor intra în istorie ca hoți”.

”Niciodată în Moldova nu a fost așa o guvernare. O să intrați în istorie ca nemernici. Plecați singuri. Dați-i țării o șansă să respire mai ușor”, a spus Petrenco.

În același timp, deputatul PCRM, Iurie Muntean, a declarat: „Aeroportul a fost furat, orice ați spune”. Aceeași acuzație a venit și din partea deputatului Eduard Mușuc, referindu-se la decizia de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău.

La rîndul său, deputatul Oleg Reidman i-a imputat prim-ministrului vina că guvernul pledează pentru integrare europeană, fără a ține cont de părerea cetățenilor, care, potrivit lui Reidman, doresc un alt viitor pentru Moldova.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав