Cutremure stiri: 501

Poliția a dat de urma părințillr fetiței blonde găsite într-o tabără de romi greci (VIDEO)

26 oct. 2013,, 02:28   Externe
13145 1
Foto: informing.ru
Micuţa Maria, fetiţa blondă găsită săptămîna trecută la o familie de romi din Grecia, aparţine unui cuplu de etnie romă din Bulgaria. Potrivit presei de la Sofia, citată de b1.ro, o familie de romi din oraşul Gurkova a fost interogată în cursul zilei, iar mama pretinde că ar fi recunoscut-o pe Maria în imaginile prezentate de posturile de televiziune.

Unul dintre copiii cuplului de romi din Bulgaria ar fi afirmat că părinţii au abandondat-o pe Maria după o perioadă de şedere în Grecia, deoarece nu aveau bani să se întoarcă acasă.

Autorităţile elene au cerut ajutorul Interpolului pentru a stabili identitatea copilului blond găsit pe 16 octombrie într-o tabără de romi din Farsala, în apropiere de Larissa, în Grecia. Cuplul de romi cu care locuia - un bărbat în vîrstă de 39 de ani şi soţia sa, în vîrstă de 40 de ani - a fost inculpat, luni, pentru "răpire" şi plasat în detenţie în aşteptarea procesului.

Poliția bulgară i-a găsit pe soții Rusev care s-au dovedit a fi părinții biologici ai fetei și care de fapt se numea Sașa. Femeia a recunoscut că a a dat de bună voie copilul, pe care pur și simplu nu îl putea întreține.

Cei doi suspecţi susţin că mama fetiţei, o femeie de etnie romă din Bulgaria, le-au încredinţat-o pentru că nu putea să aibă grijă de ea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав