Cutremure stiri: 502

Ford Focus bestcelle in vinzarii conform totalurilor primului semestru al anului 2013.

29 oct. 2013,, 17:47   Ştiri Auto
3271 0

Фото: ford
Ford Focus, cel mai bine vândut , în a. 2012, automobil din lume, își menține titlul de bestceller și conform totalurilor primului semestru al anului 2013.

În plus, Ford Fiesta ocupă locul patru în lista automobilelor-bestceller. Astfel, Ford este unicul brand cu două modele în primele cinci ale liderilor de vânzări, conform rezultatelor analizelor companiei de cercetări Polk, efectuate de specialiștii Ford.

Vânzările Ford Focus în primul semestru, 2013 , au sporit cu 20% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, și au constituit 598 709 automobile. Sporirea s-a datorat în primul rând cererii crescânde în China și alte țări din Asia. Volumul de vânzări Focus în China a crescut cu 137% comparativ cu a. 2012 și a constituit 202 380 automobile, asigurând țării poziția celei mai mari piețe pentru acest model, unde are loc o treime din toate vânzările Ford Focus.

Interesul cumpărătorilor pentru Ford Focus este înalt și în alte țări ale Asiei. Vânzările Focus în 9 luni ale lui 2013 au sporit, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, și au constituit 193% în Indonezia, 72% - în Filipine și Vietnam, 42% în Tailanda.

Pe piața rusă Ford Focustot rămâne lider în clasa respectivă, conform totalurilor primelor trei trimestre, 2013. Vânzările Ford Focus în Rusia, în 9 luni ale lui 2013, au constituit peste 50 000 de automobile.

Fiesta – încă un lider al vânzărilor
Ford Fiestа s-a alăturat la Ford Focus în lista globală a celor cinci bestcellere, și în primul semestru al anului a devenit lider global la vânzări în rândul automobilelor subcompacte. În prima jumătate de an modelul a comercializat 356 434 mașini.

«Fiesta capătă popularitate fulgerător, iar Focus continuă să-și consolideze pozițiile– în special în China, – a comentat Jim Farli, vicepreședintele în probleme de marketing internațional, vânzări și deservire Ford și Lincoln. – Este demonstrarea perfectă a concepției One Ford: automobile cu exterior stilat și economie de combustibil excelentă, lideri în domeniul calității și tehnologiilor avansate, capabile să ofere satisfacția șofatului ».

În primele 6 luni ale lui 2013 vânzările automobilelor compacte Ford – Fiesta și Focus – au crescut cu 8% comparativ cu aceeași perioadă a anului 2012 și au constituit în total 946 143 automobile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав