Cutremure stiri: 506

Land Rover – partener Bemol Motocross Cup 2013

4 noi. 2013,, 17:30   Ştiri Auto
3583 0
Foto: noi.md

Pentru a cincea oară, orașul Hîncești a fost gazda celei mai răsunătoare competiții de motociclism a sezonului și pentru două zile a devenit o veritabilă «capitală a motoarelor»!

Motocross-ul este un sport plin de adrenalină, care îi pune la grea încercare pe participanţi şi le evidenţiază caracterul puternic. Pentru că trambulinele şi urcuşurile abrupte nu se dau mînuite dacă nu eşti ferm pe tine şi pe motocicleta pe care o conduci, nu oricine poate reuşi în acest sport.

Deoarece spiritul acestui sport este aproapiat principiilor şi valorilor Land Rover, autosalonul companiei DAAC Hermes, a decis să susţină competiţia Bemol Motocross pentru al 3-lea an consecutiv.

Şi cum o competiţie de acest gen, nu trece fără invitaţi speciali, Land Rover şi-a asumat responsabilitatea de a fi transportator VIP al evenimentului. Astfel le-am oferit tuturor invitaţilor VIP o experienţă la fel de incitantă, deşi nu într-atît de spectaculoasă ca săriturile peste trambuline, la bordul unuia din modelele Land Rover.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав