Cutremure stiri: 504

Liberalii au cîștigat „o luptă cu guvernul”

6 noi. 2013,, 17:50   Societate
5692 1
Foto: noi.md
Terenurile pe care se află Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” și Spitalul de Traumatologie și Ortopedie au fost excluse din lista bunurilor pasibile privatizării. O decizie în acest sens a fost luată astăzi în cadrul ședinței de guvern, după ce o propunere în acest sens a venit din partea ministrului sănătății, Andrei Usatîi.

La rîndul său, prim-ministrul a salutat inițiativa, menționînd că ar fi bine dacă nu se admitea această situaţie. Potrivit lui Iurie Leancă, decizia luată anterior nu a fost una judicioasă.

Reamintim că la 4 noiembrie reprezentanții Partidului Liberal au depus o sesizare la Curtea Constituțională, solicitînd magistraților să verifice constituționalitatea hotărîrii de guvern cu privire la privatizarea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase ”Toma Ciorbă” și Spitalului Clinic de Traumatologie și Ortopedie.

Anterior, directorul spitalului ”Toma Ciorbă” a spus că autoritățile din sănătate încearcă intenționat să transfere angajații spitalului în altă parte, menționînd că există persoane care ar avea nevoie de terenul din centrul capitalei, foarte valoros.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав