X 
Cutremure stiri: 505

Atenție, șoferi! Circulația este interzisă pe bulevardul Ștefan cel Mare

9 noi. 2013,, 09:00   Societate
3589 0
Foto: trm.md
Bulevardul Ștefan cel Mare, pe segmentul care leagă străzile Ismail și Tighina, va fi închis pentru două zile din motive tehnice. SA „Apă-Canal Chişinău” anunță lucrări de reabilitare a apeductului prin metodă deschisă, pe trotuar şi gazon, transmite NOI.md.

Astfel, sîmbătă, 9 noiembrie, de la ora 06.00 şi pînă duminică, 10 noiembrie, ora 24.00, circulaţia rutieră pe acest segment va fi suspendată. Respectiv, circulaţia transportului public va fi reorganizată.

Troleibuzele de pe rutele nr. 1, 5, 8 şi 28 vor face tur: de pe bd. Ştefan cel Mare pe străzile Tighina, Bucureşti, Ciuflea, C. Negruzzi şi în continuare pe traseele stabilite, iar retur – de pe bd. Ştefan cel Mare pe străzile Ciuflea, Bucureşti, A. Şciusev, M. Viteazul, Columna, H. Coandă, piaţa D. Cantemir şi mai departe pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe ruta nr. 4 vor face tur de pe bd. Ştefan cel Mare pe străzile Tighina, Bucureşti, Ciuflea, C. Negruzzi şi în continuare pe traseul stabilit, iar retur – de pe bd. Ştefan cel Mare pe străzile Tighina, Bucureşti, A. Șciusev, V. Lupu şi mai departe pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe ruta nr. 2 vor face tur de pe bd. Ştefan cel Mare pe străzile Tighina, Bucureşti, viaduct şi în continuare pe traseul stabilit. Troleibuzele de pe ruta nr. 22 vor face tur de pe bd. Ştefan cel Mare pe străzile Tighina, Bucureşti, viaduct şi în continuare pe traseul stabilit, iar retur – de pe viaduct pe străzile Bucureşti, A. Șciusev, M. Viteazul, Columna, H. Coandă, Piaţa D. Cantemir şi mai departe pe traseul stabilit.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав