X 
Cutremure stiri: 501

Cele mai spectaculoase focuri de artificii din istoria Republicii Moldova

8 noi. 2013,, 17:13   Societate
7608 3
Foto: Valerian Mînzat
Familia Furdui a marcat recent ziua de naștere a celui mai mic membru al familiei. Este vorba despre Eva, nepoțica liberal-democratului Simion Furdui și a Valentinei Furdui, de la fiica Cristina. Aceasta este căsătorită cu un fost colaborator al Poliţiei Criminale şi proaspăt avocat Valerian Mînzat.

Evenimentul a fost organizat într-un local de lux din capitală și judecînd după pozele apărute în presă, sărbătoarea a fost pregătită foarte minuțios.

Potrivit unor informații postate de perfecte.md, avocatul și-a surprins șotia și fetița cu un cadou inedit: un card gold pentru un shopping fără griji timp de un an, fără a preciza suma.

Reieșind din pozele postate, evenimentul a fost încununat de focuri de artificii, valoarea cărora a depășit substanțial 100 de mii de lei.

Potrivit martorilor, este posibil cel mai mare și spectaculos foc de artificii, care a avut loc la Chișinău de la declararea independenței R. Moldova și pînă în prezent.

După ce au fost aprinse, artificiile au durat cîteva minute și au înălbit cerul. În același timp, din cauza zgomotului produs, a fost perturbată liniștea locuitorilor din zonă dar și din depărtare, deoarece focul a produs o zguduitură puternică.

Contactați de NOI.md să comenteze dacă în zonă este permisă detonarea focurilor, dat fiind faptul că în apropiere se află o benzinărie, dar și o parcare de automobile, administratorul localului a refuzat să vorbească.

Totodată, potrivit unor informații, deputatul Simion Furdui și-ar fi surprins și el nepoțica de numai un an, cu un card bancar cu o sumă impresionantă în cont.

Despre deputatul Simion Furdui se știe că din 2007 este membru PLDM, însă anterior a ocupat mai multe funcții de răspundere. Acesta a activat în calitate de vice-pretor al Preturii Buiucani din cadrul Primăriei Municipiului Chişinău; prefect al municipiului Chişinău, Guvernul Republicii Moldova; preşedinte al consiliului de administraţie al S.A. "Moldova—Gaz".

Mai mult, anterior, liderul Mișcării Antimafie Sergiu Mocanu a declarat că “Furdui este mîna dreaptă a liderului PLDM, Vladimir Filat… “Eu am transmis semnale repetate către opinia publică despre acest personaj Furdui. Nimeni niciodată nu s-a interesat de unde omul acesta a devenit milionar, de unde este foarte şi foarte bogat, un om care nu are business în Republica Moldova, un om care nu are afaceri la ora actuală”, - a spus Mocanu.

Deocamdată, deputatul Simion Furdui nu a comentat nici una dintre acuzațiile aduse în adresa sa.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав