X 
Cutremure stiri: 503

China amenință America cu "pumnul nuclear"

15 noi. 2013,, 13:37   Externe
52498 11
Foto : i-g-t.org
Presa americană a intrat în panică - China poate lua viețile a circa 50 de milioane de americani cu o salvă a submarinelor sale.

Mass-media chineze au risipit aerul de mister în jurul flotei sale de submarine, dotate cu arme nucleare. Ziare chineze influente și agențiile de presă au declarat că flota de submarine a Chinei este a doua ca mărime din lume, după Statele Unite . Ea include circa 70 de submarine. Patru dintre acestea sînt capabile să transporte rachete balistice JL - 2 (cîte 12 pe fiecare submarină), care pot atinge ținte la 14 mii km. Salva simultană de pe o singură submarină poate lua viețile a 5-12 milioane de americani.

Mass-media chineze au dezvăluit, de asemenea, un secret de stat – care vor fi țintele majore, în cazul unui conflict militar pe scară largă ar. Acestea sînt orașele Seattle, Los Angeles, San Francisco și San Diego. Alte tipuri de rachete lansate deasupra Polului Nord, pot distruge cu ușurință metropole ca Philadelphia, New York, Boston, Portland, Baltimore si altele.

Cel mai probabil, Beijingul, deschizînd acest secret militar, puțin exagerează. Astăzi nimeni în lume nu este pregătit pentru a iniția un conflict nuclear.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав