X 
Cutremure stiri: 506

Noile condiții avantajoase la cumpărarea smart-crossoverului stilat și practic Ford Kuga

18 noi. 2013,, 11:21   Ştiri Auto
3354 0

Foto: ford

Compania Ford Moldova anunță oferta specială de cumpărare a smart-crossoverului Ford Kuga. Pînă la 31 decembrie, 2013 versiunile pe benzină ale noului Ford Kuga pot fi cumpărate la un preț avantajos, cu o economie de cca 5 200 Еurо. Oferta este limitată de rezervele din depozit.

Versiunile cu tracțiune integrală Ford Kuga Trend și Titanium sunt dotate cu un motor sigur de 1,6 litri, benzină, din noua generație EcoBoost cu 180 c.p.și transmisie automată în 6 trepte. Motorul econom, pe benzină, consumă la ciclul mixt 7,7 l/100 km, indicele CO2 este de 179 gr/km și asigură nivelul înalt cuplu-motor de 240 Нм.

Pînă la finele anului 2013 este valabil programul «Bonusl pentru Trade-in», care vă permite să deveniți posesorul unui Ford Kuga nou, pe benzină, în completarea Trend și Titanium cu o economie de 5200 Еurо, prezentînd vechiul automobil în schimbul achitării celui nou.

În plus, pănă la 31 decembrie, 2013 compania Ford Moldova oferă cumpărătorilor noului Ford Kuga posibilitatea de a se folosi de condițiile avantajoase ale programului Ford-Capital Leasing: aciziționarea unui smart-crossover cu doar 14 Еurо per zi*.


Dotarea modernă a smart-crossoverului Ford Kuga oferă cumpărătorilor avantaje evidente în exploatarea zilnică și transformă șofatul într-o adevărată satisfacție. Noul Ford Kuga oferă un șir de tehnologii inovatoare, inclusiv unice pentru segmentul SUV. Printre acestea:

  • Noul sistem inteligent de acționare (AWD), care garantează manevrabilitatea și capacitatea de trecere perfecte ;
  • Sistemul perfecționat de control al tracțiunii la viraje , utilizat inițial pe Ford Focus de generația a treia, a permis îmbunătățirea controlului la viraje;
  • Sistemul de asistență activă la parcare , care grație sensorilor găsește locul potrivit pentru parcarea paralelă, calculează traiectoria și efectuează mecanismul de direcție ( * este accesibil în funcție de completare ) .

________________________________________________________________________________________________________
* Calculul orientativ este valabil pentru 14.11.2013 și a fost făcut în baza: 1) programului «Ford –Capital Leasing», cu oferirea Cumpărătorului unui preț special al automobilului (în continuare а/m); 2) prețul а/mFordKuga,; conform stării din 14.11.2013: KugaTrend4х4 1.6 l 180 c.p.AКПП ; 20900 Euro sau 363 660 lei., Prețul versiuniiKugaTitanium 1.6 l 180 c.p.AКПП – 22500 Euro sau 391500 lei . Termen de leasing – 36 luni, plata inițială – 40%, dobînda – 11,5%, pachetul de acte- buletin de identitate, CASCO obligator. Achitarea creditului se efectuează lunar. Asigurarea creditului – gajarea а/m. Leasingul este oferit de compania Capital Leasing. Programul acționează pînă la 31.12.2013. Oferta numită nu este una publică și se referă exclusiv la automobilele pe benzină din depozitul companiei în Moldova www.ford.md

Modelul mai oferă sistemul multi-media Ford SYNC cu dirijare sonoră în limba rusă.

Mai multe detalii despre noul Ford Kuga și programarea pentru un test drive al automobilului – pe site www.ford.md

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав