Cutremure stiri: 507

Ani Lorak a dezvăluit secretul siluetei zvelte

19 noi. 2013,, 01:58   Showbiz
8287 0
Foto: novostimira.com.ua
Populara interpretă Ani Lorak are nu numai o voce incredibilă, dar, de asemenea, o familie puternică și o siluetă frumoasă.

Nu este nici un secret faptul că nașterea fiicei Sophia este cea mai mare fericire în viața. Imediat după naștere, Ani a fost nevoită să redea corpului său fosta suplețe. În timpul sarcinii Ani a acumulat 15 kilograme în plus și era îngrijorată de faptul că nu va putea scăpa de ele.

Problema excesului de greutate este relevantă pentru multe femei după nașterea copilului. Ani Lorak a demonstrat prin propriul exemplu că orice este posibil, dezvoltînd propriile reguli de pierdere în greutate, grație cărora a revenit rapid în forma dorită.

Prima regulă a interpretei este de a controla dimensiunea veselei. Ani recomandă să se renunțe la boluri în favoarea farfurioarelor mici, pe care le numește "pentru pisici". A doua regulă – a nu mînca dupa ora 18 – 19, deoarece cu cît mai tîrziu se ia masa, cu atît mai lent este digerată hrana. Și a treia regulă de la Ani Lorak – a elimina din alimentație apa carbogazoasă, sucurile din pachet, sosurile și pîinea.

De asemenea, nu uitați de exercițiile fizice. Cu toate că Ani Lorak recunoaște faptul că nu are timp pentru sala de sport sau piscină din cauza programului încărcat și copilului mic. Deaceea, interpreta consacră în fiecare dimineață 20 de minute exercițiilor fizice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?