X 
Cutremure stiri: 502

Jaguar F-Type Coupé, probabil cel mai frumos model al englezilor, a debutat astăzi la Los Angeles

20 noi. 2013,, 16:16   Ştiri Auto
2052 0

Foto: jaguar
Jaguar a prezentat versiunea Coupé a lui F-Type la Salonul Auto de la Los Angeles. Odată cu noua caroserie, Jaguar lansează oferă pentru aceasta şi o versiune de performanţă "R", care asigură 550 CP.
Jaguar F-Type Coupé a fost dezvelit la Salonul Auto de la Los Angeles în versiunea de serie. Modelul britanic va fi disponibil comercial începând cu primăvara anului viitor şi va avea trei motorizări în gamă. Toate motorizările sunt oferite în standard în compania unei transmisii automate cu opt trepte, realizată de ZF, care livrează puterea roţilor din spate. O noutate faţă de gama F-Type Roadster o reprezintă disponibilitatea unui model de performanţă, care va fi oferită doar pentru Coupé, nou şi pentru decapotabilă. Versiunea R a lui F-Type preia motorul V8 supraalimentat de la XKR-S şi XKR-S GT, care livrează 550 CP şi este capabil să asigure un sprint 0-100 km/h în doar 4.2 secunde.

Între timp, motorizarea entry-level în gama F-Type Coupé este un V6 de 2.995 cmc, care livrează 340 CP şi 450 Nm. Versiunea S a lui F-Type Coupé beneficiază de o versiune mai puternică a acestei motorizări, care livrează 380 CP şi 460 Nm.Diferenţa de putere dintre cele două motorizări se reflectă în performanţele oferite, versiunea S fiind mai rapidă până la sută cu 0.4 secunde, necesitând 4.9 secunde pentru manevra respectivă şi cu 10 km/h mai rapidă în ceea ce priveşte viteza maximă limitată electronic, fiind capabilă să atingă 275 km/h.Cel mai puternic membru al gamei F-Type Coupé poate să atingă 300 km/h.
Jaguar F-Type Coupé este oferit în compania a două tipuri de plafon, unul metalic şi unul din sticlă, englezii explicând că alegerea plafonului vitrat nu afectează în niciun fel rezistenţa torsională a caroseriei, datorită faptului că structura caroseriei este ranforsată în numeroase puncte. Portbagajul versiunii Coupé a lui F-Type oferă 407 litri, cei de la Jaguar anunţând că acesta poate să găzduiască două genţi destinate jucătorilor de golf. Lista de opţionale a lui F-Type Coupé include şi un sistem de frânare carbon-ceramic, disponibil doar pentru versiunile R şi S ale sportivei britanice.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав