X 
Cutremure stiri: 505

PCRM insistă asupra demiterii întregii guvernări (VIDEO)

21 noi. 2013,, 14:10   Societate
3134 1
Foto: noi.md
Membrii Partidului Comuniștilor anunță că mîine, 22 noiembrie, o delegaţie formată din deputaţi comunişti, deputații Adunării Populare a Găgăuziei, preşedinţi, vicepreşedinţi de raioane, consilieri locali, va încerca să se întîlnească cu premierul Iurie Leancă, cu preşedintele Nicolae Timofti și spicherul Igor Corman, pentru a le cere demisiile.

Anunțul a fost făcut de liderul PCRM, Vladimir Voronin, în cadrul unui briefing de presă. Liderul PCRM susține că la dialog sînt invitați si reprezentanții Uniunii Europene, transmite NOI.md.

„Partidul Comuniștilor va depune toate eforturile necesare pentru demontarea cît mai grabnică a actualei guvernări, dizolvării parlamentului și organizării alegerilor anticipate democratice și libere prin metode pașnice. PCRM garantează că măsurile și protestele noastre de mai departe, în special cele planificate pentru 22 și 23 noiembrie, vor fi organizate în conformitate cu legea și vor avea un caracter exclusiv pașnic”, a spus liderul PCRM.

Potrivit lui Voronin, formațiunea consideră că “doar prin calea consolidării civice poate fi obținută victoria exclusivă asupra grupării oligarhice care s-a instaurat în Republica Moldova”.

Menționăm, că termenul ultimatului anunțat de PCRM actualei guvernări a expirat astăzi 21 noiembrie. Atunci PCRM a spus că dacă cele trei cerințe nu vor fi îndeplinite, PCRM, cu suportul societății civile și al tuturor forțelor sociale sănătoase, vor face un apel către susținătorii lor să se adune la Chișinău.

Pentru data de 23 noiembrie PCRM planifică un marș în centrul capitalei.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав