Cutremure stiri: 501

PCRM pichetează președinția, parlamentul și guvernul (VIDEO)

22 noi. 2013,, 12:24   Politică
5310 10
Foto: noi.md
Cîteva sute de reprezentanți ai Partidului Comuniștilor au pichetat astăzi sediul Reședinței de Stat, unde se află șeful statului, Nicolae Timofti, transmite NOI.md. Înarmate cu drapelul Republici Moldova, cele cîteva sute de persoane prezente la protest au solicitat demisia șefului statului, Nicolae Timofti. De asemenea, PCRM a scandat ”Jos coaliția de guvernare!”.

Totodată, cîțiva reprezentanți ai PCRM au fost primiți în clădirea Reședinței de Stat.

După ce au pichetat timp de cîteva minute, protestatarii s-au îndreptat în fața clădirii guvernului, unde au scandat „Jos guvernul”, “Jos coaliția”.

După ce timp de 10 minute au protestat la guvern, manifestanții s-au îndreptat spre Palatul Republicii, unde se desfășoară ședința legislativului.

Este de menționat faptul că grupul de protestatari a fost înconjurat de jur împrejur de ofițeri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Membrii Partidului Comuniștilor au anunțat că astăzi o delegaţie formată din deputaţi comunişti, deputați ai Adunării Populare a Găgăuziei, preşedinţi, vicepreşedinţi de raioane, consilieri locali, va încerca să se întîlnească cu premierul Iurie Leancă, cu preşedintele Nicolae Timofti și cu spicherul Igor Corman pentru a le cere demisiile.




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав