Cutremure stiri: 501

Atenție! Modificări de itinerar pentru 12 rute de autobuz și troleibuz din capitală

23 noi. 2013,, 08:30   Societate
3781 0
Foto : piataauto.md
În zilele de odihnă circulaţia transportului pe bulevardul Ştefan cel Mare din capitală, tronsonul cuprins între străzile Ciuflea şi Ismail, va fi suspendată. Potrivit SA ”Apă-Canal Chişinău”, pe acest segment de drum urmează să aibă loc lucrări de reabilitare a unui colector de canalizare şi montarea unui tub de protecţie. Circulaţia transportului public va fi reorganizată, transmite NOI.md.

Troleibuzele de pe rutele nr. 1, 5, 8 şi 28 vor face tur de pe bd. Ştefan cel Mare pe străzile Tighina, Bucureşti, Ciuflea, Constantin Negruzzi şi în continuare pe traseele stabilite, iar retur – de pe bd. Ştefan cel Mare pe străzile Ciuflea, Bucureşti, Alexei Şciusev, Mihai Viteazul, Columna, H. Coandă, piaţa Dimitrie Cantemir şi în continuare pe traseele stabilite.

Troleibuzele de pe ruta nr. 4 vor face tur de pe bd. Ştefan cel Mare pe străzile Tighina, Bucureşti, Ciuflea, Constantin Negruzzi şi în continuare pe traseul stabilit, iar retur – de pe bd. Ştefan cel Mare pe străzile Ciuflea, Bucureşti, Alexei Şciusev, Vasile Lupu şi în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe ruta nr. 2 vor circula de pe bd. Ştefan cel Mare pe străzile Tighina, Bucureşti, viaduct şi în continuare pe traseul stabilit. Cele de pe ruta nr. 22 vor face tur de pe bd. Ştefan cel Mare pe străzile Tighina, Bucureşti, viaduct şi în continuare pe traseele stabilite, iar retur – de pe viaduct pe străzile Bucureşti, Alexei Şciusev, Mihai Viteazul, Columna, H. Coandă, piaţa Dimitrie Cantemir şi în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzele de pe rutele nr. 3, A şi 122 vor face tur de pe bd. Ştefan cel Mare pe străzile Ismail, Bucureşti, Ciuflea, Constantin Negruzzi şi în continuare pe traseele stabilite, iar retur – de pe strada Ciuflea pe străzile Bucureşti, Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi în continuare pe traseele stabilite.

Ruta de autobuz nr. 5 va face tur de pe bd. Ştefan cel Mare pe străzile Ismail, Bucureşti, viaduct şi în continuare pe traseul stabilit, iar retur de pe viaduct pe străzile Bucureşti, Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzelor nr. 17 şi 46 vor circula de pe bd. Ştefan cel Mare pe străzile Tighina, 31 August 1989, Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi în continuare pe traseele stabilite.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав