X 
Cutremure stiri: 505

Protestul liceenilor este un scenariu bine regizat al unor forțe politice – declarație

22 noi. 2013,, 16:33   Societate
3460 2
Foto: allmoldova.com
Protestul liceenilor nemulțumiți de noile reguli impuse la examenele de bacalaureat este un scenariu regizat de unele forțe politice. Declarația a fost făcută pentru Unimedia.md de către viceministrul educației, Loretta Handrabura, relatează NOI.md.

Viceministrul le-a sugerat elevilor să nu se lase manipulați. „Eu i-aș fi înțeles pe acești tineri, dacă ei ar fi ieșit dintr-un impuls al lor de insatisfacție, avînd argumentele pentru soluții de alternativă. Cu părere de rău, trebuie să constat că nu a fost impulsul lor. Este un scenariu foarte bine regizat al unor forțe politice. Să ieșiți în stradă atunci cînd cu adevărat credeți că puteți să transmiteți un mesaj”, a declarat Loretta Handrabura.

Amintim că Metodologia de organizare și desfășurare a examenelor de bacalaureat 2014 a fost făcută publică de către Ministerul Educației săptămîna trecută. Mai mulți liceeni s-au arătat deranjați de noile reguli propuse și au protestat duminică, 17 noiembrie, solicitînd demisia ministrului educației, Maia Sandu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав