Cutremure stiri: 505

PCRM redirecționează protestele la reprezentanțele UE în Moldova (VIDEO)

25 noi. 2013,, 13:37   Politică
4308 2
Foto: noi.md
Reprezentanții Partidului Comuniștilor, anunță că începînd cu data de 25 noiembrie toate protestele organizate de PCRM vor fi redirecționate spre oficiile și reprezentanțele Uniunii Europene în Moldova. Anunțul a fost făcut de liderul PCRM, Vladimir Voronin în cadrul unei conferințe de presă, transmite NOI.md. Liderul PCRM declară că, astfel, PCRM protestează împotriva susținerii de către Uniunea Europeană a guvernării antidemocratice din Republica Moldova.

“Ei îi susțin, ei îI îmbrățișează, le dau credite , fac proiecte cu ei. Lasă să împartă cu ei și protestele. Cerem de la structurile europene să ordone imediat Guvernului să-și prezinte demisia. Noi cerem să oprească violarea politică a Moldovei și să ofere poporului posibilitatea sa decidă. Cerem să-i ordone lui Filat și Lupu să-și adune grupările politice și să adopte decizia de anunțare a alegerilor anticipate” a spus liderul PCRM.

Cît privește protestul organizat pe 23 noiembrie, liderul PCRM a spus că în pofida amenințărilor oamenii au venit în PMAN.

Au putut să vină și mai mulți, dar în localități au rămas sute și mii de oameni. Nu era o mulțime de oameni dependenți si speriați pe care i-am observat cu toții pe 3 noiembrie, 99% din ei fiind funcționari publici. Acest marș a fost a unor oamenii liberi, de sine stătători care din propria inițiativă s-ai pornit spre acest marș. Astfel, ziua de 23 este un conceput istoric împotriva regimului oligarhic, a începuturilor protestelor pe care nu le va opri nimeni. Evenimentele ce vor urma, vor confirma ceea ce vă declar”, a spus liderul PCRM.

La data de 23 noiembrie, PCRM a organizat un miting în PMAN , unde s-au adunat mii de cetățeni.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав