X 
Cutremure stiri: 507

Lansarea site-ului www.link.md ©

2 dec. 2013,, 08:30   Societate
2556 0
Foto : link.md
În timpurile în care trăim informația nu mai este un obstacol în calea spre succes a nimănui.Și nu mai este un secret că omul informat e cel ce deține puterea.Însă, de ce adesea utilizăm drept scuză a eșecurilor noastrelipsa de informare, luînd în considerație că există atît de multe surse online care ne oferă această posibilitate?

Unul dintre argumente este că abundența informației online face ca, de multe ori, să ne pierdem în ea, irosindu-ne timpul, fără a găsi ceea ce ne interesează de fapt. De aceea, este important să știm nu doar să căutăm informația necesară, ci și să o selectăm cu atenție.

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi ca o singură accesare să îți ofere posibilitatea să găsești tot ceea ce te interesează, oferindu-ți astfel oportunitatea de a fi la curent cu toate noutățile, din toate sferele posibile?

Cu siguranță, te-ai gîndit nu o dată cît de simplu ar fi dacă cele mai recente știri din divertisment, politică, economie, tehnologii, stil de viață, prognoză meteo, muzică, sport, curs valutar, joburi și multe alte domeniiar fi concentrate într-o singură sursă online.

Ei bine, această sursă există deja și poartă relevantul nume de www.link.md.
Sursa www.link.md este inovația ce are menirea să faciliteze căutarea pe net, făcînd-o accesibilă și disponibilă tuturor celor interesați de actualitățile din Republica Moldova și nu doar.

Site-ul nu îți oferă doar posibilitatea de a cunoaște toate știrile din orice sferă te interesează, ci și de a-ți partaja propria știre sau poveste palpitantă care vrei să fie aflată, auzită și discutată de oameni, acesta fiind și un eficient canal de distribuție a informației, oferindu-ți o șansă reală de a-ți promova ofertele.

Știm cu toții că succesul unui site este determinat de calitatea acestuia. În cazul site-ului www.link.md putem afirma, fără nici un dubiu, că este deja un adevărat site de succes, datorită profesionalismului și calității lui. Iar un site de succes conține și referințele necesare oamenilor de succes. Fii și tu unul din ei.

Nu te mai obosi să căuți prin diverse surse informațiile ce te interesează. Nu mai rata ore în șir, accesînd o mulțime de site-uri care nu conțin nicio valoare relevantă pentru tine. Prețuiește-ți timpul și renunță la acest efort inutil, pentru că acum, cu un singur click, poți afla tot ce îți dorești să știi, datorită unei singure surse: www.link.md– sursa care îți face viața mai ușoară și căutările mai plăcute.
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?