X 
Cutremure stiri: 505

Protest la Primăria Chișinău: Opriți furtul!

2 dec. 2013,, 15:14   Societate
3234 0
Foto: protv.md
Cîteva zeci de simpatizanți și membri ai Partidului Socialiștilor din Republica Moldova au pichetat astăzi sediul Primăriei Chișinău. Aceștia și-au manifestat nemulțumirea față de mai multe decizii incluse pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a Consiliului Municipal Chișinău, printre care bugetul municipal pentru anul 2014, transmite NOI.md.

Protestatarii au scandat ”Chirtoacă demisia”, ”Întoarceți pămîntul orașului”, ”Nu bugetului antisocial”, ”Stop construcții ilegale”, ”Opriți distrugerea orașului” și ”Opriți furtul”.

”Peste 200 de întrebări se află astăzi pe ordinea de zi a CMC cu scopul de a păgubi cetățenii municipiului Chișinău. Sînt multe alte probleme, precum protecția socială, tarifele sau compensațiile la căldură, de care trebuie să se ocupe CMC. Opriți aceste fărădelegi. Unii fură la nivel central, iar alții fură la nivel de CMC. Stopați această batjocură față de oameni”, a declarat deputatul PSRM Ion Ceban.

Amintim că pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a CMC au fost incluse un șir de subiecte cu privire la reorganizarea sectorului energetic, atribuirea mai multor terenuri, aprobarea tarifului pentru deservirea blocului locativ etc.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав