X 
Cutremure stiri: 505

Expert despre moțiunea PCRM: O acțiune propagandistă și populistă

5 dec. 2013,, 16:35   Societate
2949 2
Foto: info-prim.md
Noua moțiune de cenzură împotriva Guvernului înaintată astăzi în Parlament de către Partidul Comuniștilor din Republica Moldova este o acțiune propagandistă și populistă. Analistul politic Ion Tăbîrță a opinat pentru NOI.md că PCRM a intrat deja într-o campanie electorală neoficială, transmite NOI.md.

Ion Tăbîrță susține că această acțiune a comuniștilor este o tactică sortită eșecului. ”Este o acțiune propagandistă și populistă. PCRM își dă seama că nu va putea destitui în niciun fel acest guvern, dar face asemenea spectacole pentru a produce impact mediatic. Comuniștii și-au luat de o grijă de alegerile anticipate și încearcă să pună bețe în roate actualei guvernări. De fapt, ei au intrat într-o campanie electorală neoficială”, a precizat analistul politic.

Menționăm că moțiunea de cenzură a PCRM vizează de această dată parafarea Acordului de asociere cu Uniunea Europeană fără consimțămîntul cetățenilor. Mai mult, comuniștii au părăsit ședința de astăzi a Parlamentului, deoarece pe ordinea de zi nu a fost inclus niciun proiect propus de ei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав