Cutremure stiri: 502

COD ROŞU: FURTUNĂ de ZĂPADĂ cu putere de URAGAN şi POTOP pe continentul EUROPEAN

5 dec. 2013,, 17:40   Externe
7692 0
Foto: mediafax.ro
Nordul Europei în stare de alertă din cauza unei furtuni de zăpadă, de intensitatea unui uragan. În Germania şi Polonia a fost emis cod roşu.

Furtuna Xaver a început deja să devasteze Regatul Unit cu rafale de vînt de peste 160 de kilometri pe oră. În orele următoare, Germania, Polonia, Danemarca şi Suedia vor fi lovite de ploi torenţiale, ninsori şi rafale de vînt puternice.

Furtuna Xaver face ravagii deja în Marea Britanie, unde peste 20 de mii de case au rămas fără curent electric. Autorităţile au anunţat în orele următoare ploi torenţiale care vor cauza inundaţii majore.

Germania şi Polonia vor fi cele mai afectate, meteorologii au emis deja cod roşu. De aceea, autorităţile germane i-au sfătuit pe localnici să-şi securizeze locuinţele, iar conducerea aeroportului din Hamburg i-a avertizat pe călători de posibile anulări ale zborurilor sau întîrzieri.

În Suedia şi Danemarca autorităţile au anulat mai multe trenuri pentru a preveni viitoarele incidente apărute pe calea ferată. De asemenea, traficul maritim în Marea Nordului şi Marea Baltică a fost dat şi acesta peste cap.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав