X 
Cutremure stiri: 502

Un vicepreședinte al Comitetului Executiv al Găgăuziei, reprezentant al PLDM, a demisionat

9 dec. 2013,, 12:58   Societate
3839 1
Foto: gagauzinfo.md
Vicepreședintele Comitetului Executiv al Găgăuziei, Vitalie Aladov, a demisionat. Funcționarul și-a motivat decizia prin lipsa dorinței de a lucra în cadrul unui „comitet executiv nefuncțional”, relatează gagauzinfo.md.

„Nu văd sensul de a mă afla în componența unui comitet executiv nefuncțional. Mulțumesc tuturor colegilor pentru munca fructuoasă și părăsesc postul de vicepreședinte al Comitetului Executiv”, a declarat Aladov.

Reprezentanții Biroului teritorial al PLDM în Găgăuzia au menționat că această decizie a lui Vitalie Aladov a fost coordonată. Liberal-democrații nu doresc ca reprezentanții lor să fie cumva implicați în scandalurile de corupție de care deputații Adunării Populare îi acuză pe membrii Comitetului Executiv.

„Comitetul Executiv a fost demis de două ori și în ambele cazuri pentru furt. Considerăm că reprezentanții partidului nostru nu au ce căuta în Comitetul Executiv, care este implicat în scandaluri de corupție”, a menționat liderul PLDM în Găgăuzia, deputatul Piotr Vlah.

Pe 15 noiembrie, legislativul de la Comrat i-a acordat vot de neîncredere Comitetului Executiv al Găgăuziei, condus de bașcanul autonomiei, Mihail Formuzal.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав