X 
Cutremure stiri: 502

Mazda promovează responsabilitatea socială

9 dec. 2013,, 16:30   Ştiri Auto
1809 0
Foto:mazda
Forumul ETHIBEL din Bruxelles a adăugat Mazda Motor Corporation în Ethibel EXCELLENCE Investment Register ca urmare a recunoaşterii eforturilor permanente ale companiei de a fi un cetăţean şi un angajator exemplar.
Companiile din acest registru au performanţe ridicate în diverse domenii ale responsabilităţii sociale, precum angajamentele faţă de comunitate, actele caritabile, drepturile omului, comportamentul faţă de angajaţi sau mediu. Mazda şi-a adus contribuţia în Europa prin activităţile derulate împreună cu SOS Salvaţi Satele Copiilor sau Sumitul Mondial al Laureaţilor Premiilor Nobel pentru Pace.

În ultimii 5 ani, Mazda Motor Europe şi filialele sale naţionale au sprijinit organizaţia SOS Salvaţi Satele Copiilor în Europa prin acţiuni de voluntariat ale angajaţilor, oferirea de vehicule şi transport, sau prin suport financiar. SOS Salvaţi Satele Copiilor ajută copiii abandonaţi, săraci sau orfani, oferindu-le printre altele şi stabilitatea unei locuinţe pe termen lung.

Mazda este, de asemenea, partener principal al Sumitului Mondial al Laureaţilor Premiilor Nobel pentru Pace. Acest eveniment anual reuneşte câştigătorii premiilor Nobel pentru pace, lideri şi organizaţii diverse care, precum Mazda, au o pasiune pentru sfidarea convenţiilor în vederea găsirii de soluţii pentru o lume mai bună. La cel mai recent sumit care a avut loc în Varşovia şi la care au participat 4000 de invitaţi, Mazda a lansat premiul “Make Things Better” destinat proiectelor pentru tineri. Ediţia din 2014 va avea loc la Cape Town.

Sloganul Mazda - Challenge Convention to Make Things Better – se regăseşte şi în automobilele construite sub conceptul “Sustainable Zoom-Zoom”. Compania se angajează să ofere maşinifără compromisuri, prietenoase cu mediul, sigure, distractive de condus şi la preţuri accesibile pentru categorii largi de clienţi – toate în acelaşi timp.

“Fiind un constructor de automobile, este în interesul nostru să contribuim la bunăstarea comunităţilor în care activăm. Succesul pe termen lung al acestor comunităţi este strâns legat de succesul organizaţiei noastre”, a declarat Jeff Guyton, CEO şi Preşedinte Mazda Motor Europe. “Acţiunile noastre vorbesc de la sine şi este minunat să fie recunoscute de organizaţii precum Forumul ETHIBEL”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав