Cutremure stiri: 502

Renault lansează Megane Coupe-Cabriolet cu facelift pentru 2014

12 dec. 2013,, 17:02   Ştiri Auto
2815 0

Foto: Renault

Reînnoirea gamei Renault continuă cu introducerea noului Megane Coupe-Cabriolet la începutul anului 2014. Modelul a primit noua identitate a mărcii franceze şi noul sistem multimedia R-Link. După Megane hatchback, Megane Coupe şi Megane Estate, a venit rândul modelului Megane Coupe Cabriolet să primească noua faţă a familiei. Modelul arată acum mai dinamic, cu o prezenţă elegantă, întărită suplimentar de noul spoiler ce încorporează logo-ul mai mare Renault, pe un fundal negru lucios.

Noul Renault Megane CC vine pe piaţă în 2014 şi cu noul sistem multimedia integrat R-Link, disponibil opţional sau în dotarea standard, în funcţie de versiunea de echipare. Sistemul complet conectat vine cu un ecran de 7 inch şi funcţii multimedia, în asociere cu un joystick montat pe consola centrală.

Noul Megane CC continuă de asemenea să fie echipat cu cel mai mare acoperiş panoramic din segmentul său, iar cu acoperişul deschis, noul Renault Megane CC asigură o experienţă unică în condus.

Noul Renault Megane CC va fi pus în vânzare prima oară în Belgia, în ianuarie, odată cu Salonul Auto de la Brussels, urmând ca din martie 2014 să fie disponibil pe alte 15 pieţe auto europene.

Renault Megane CC este construit la uzina Douai din Franţa, alături de Renault Scenic, Grand Scenic şi Scenic Xmod.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав