Cutremure stiri: 504

Plahotniuc despre PERICOLUL politic real care poate surveni în R. Moldova

23 dec. 2013,, 16:40   Politică
7736 18
Foto: noi.md
Conştientizăm cu toţii că pericolul politic real nu se află în interiorul Coaliţiei, ci în afara ei: adversarul nostru, dar şi al cetăţenilor, al viitorului democratic, este PCRM. De această părere este prim-vicepreședintele Parlamentului, Vladimir Plahotniuc, care a făcut o retrospectivă a anului 2013, transmite NOI.md.

Democratul susține că Coaliția de guvernare a trecut prin mai multe crize de proporții, însă colegii de coaliție au cedat deoarece era timp pentru căutat vinovaţi, ci trebuia acţionat pentru oprirea crizei politice.
“Prioritatea noastră nu este să ne luptăm cu acest partid, ci să le arătăm oamenilor ce perspectivă neagră vor comuniştii să dea Moldovei, cum încearcă din nou să izoleze ţara, să ne certe cu toţi partenerii externi. Atunci cînd am decis să sprijin debarcarea comuniştilor de la putere, în 2009, am făcut-o tocmai din acest motiv: conştientizam în ce hal au adus ţara şi ce s-ar fi întîmplat dacă ar fi rămas la guvernare. Astăzi, sînt gata din nou să fac tot ce este nevoie pentru ca această gaşcă politică să nu revină la putere şi să nu oprească Moldova de pe drumul ei european”, a scris Plahotniuc pe blocul său personal.

Fostul deputat susține că în cadrul alegerilor parlamentare din 2014, cetăţenii nu vor fi în situaţia să aleagă un partid sau altul, ci vor trebui să aleagă între două proiecte. ”Este vorba de cel democratic şi european, propus de Coaliţia Pro Europeană, şi proiectul comuniştilor, acela de a intra în război cu Europa şi a întoarce Moldova în trecut, în izolare. Oamenii vor avea de ales între dinozaurii comunişti şi partidele democratice – care, chiar dacă au unii conducători care nu au încă o experienţă politică foarte mare, au intenţii sincere şi în acord cu dorinţa cetăţenilor, aceea de a duce Moldova în rîndul ţărilor civilizate, unde ţara noastră să fie respectată şi nu pusă la colţ şi şantajată”, susține Plahotniuc.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав