X 
Cutremure stiri: 506

Serghei Stroenco a decedat într-un accident groaznic

24 dec. 2013,, 14:53   Sport
8473 0
Foto: zimbru.md
Fostul căpitan al naţionalei Moldovei şi al echipei ”Tiligul” Tiraspol, Serghei Stroenco, a decedat la vîrsta de 46 de ani. Tragedia s-a aprodus astăzi, 24 decembrie, pe şoseaua Tiraspol - Odesa. În accident a mai murit un bărbat, iar o femeie a fost grav rănită.

Serghei Stroenco a disputat 46 de meciuri pentru naţionala Moldovei, evoluînd alături de fratele său, Andrei Stroenco. De trei ori a cîştigat Cupa Moldovei cu ”Tiligul” Tiraspol în anii 1993, 1994 şi 1995.

În această lună el a devenit campion printre veterani alături de echipa ”Geotermal”. El a fost singurul jucător de la echipa naţională a Moldovei mai în vîrstă decît selecţionerul. Stroenco avea 40 de ani şi a jucat sub tricolor în meciul cu Malta din preliminariile Campionatului European din 2008 cu Igor Dobrovolski pe banca tehnică.

Serghei Stroenco a fost şi el antrenor, la echipele ”Academia” şi ”Zimbru”. El a fost unul din cei 11 fotbaliști moldoveni provocați de englezul Tony Hawks la o partidă de tenis, apărînd în cartea sa ”Playing the Moldovans at Tennis”.
sport1.md
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав