X 
Cutremure stiri: 504

Ucraina ar putea adera la Uniunea Vamală în februarie 2014

27 dec. 2013,, 03:05   Externe
7470 5
Foto: takie.org
Deja în luna februarie 2014, Cabinetul de miniștri ar putea examina acordul cu privire la spațiul vamal unic, iar în martie - Tratatul Comisiei Economice Eurasiatice. Acest lucru este precizat în Planul-grafic de examinare a acordurilor Uniunii Vamale (UV ), transmis de sursele de la guvern.

O altă sursă guvernamentală a confirmat autenticitatea documentului, dar a menționat că executivul nu a luat încă nici o decizie pe marginea lui.

Planul-grafic a fost elaborat la dispoziția prim-ministrului Nicolai Azarov № 39383/1/1-13 din 12 octombrie 2013. De elaborare s-a ocupat Ministerul Dezvoltării Economice. Planul include în total 81 de acorduri privind politica vamală, reglementare tarifară și netarifară, politica fiscală, servicii, proprietate intelectuală, schimbul de informații, reglementare tehnică, migrația forței de muncă și investiții.

Documentul a fost trimis tuturor șefilor organelor executive centrale. De asemenea, a fost primit de reprezentantul guvernului pe lîngă Comisia Eurasiatică Viktor Suslov și împuternicitul guvernamental pentru cooperarea cu Rusia, CSI și Comunitatea Economică Eurasiatică Valeri Muntean.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав