X 
Cutremure stiri: 503

Filat: În 2013 Voronin a făcut doar prostii

28 dec. 2013,, 12:59   Politică
9230 15
Foto: noi.md
În 2013, președintele Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, a făcut doar prostii, consideră liderul Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat.

Potrivit PAN.MD, într-un interviu pentru N4 Filat și-a exprimat regretul pentru ceea "la ce a ajuns Voronin".

"Eu nu sînt interesat de acest partid, care, din păcate, în loc să contribuie la dezvoltarea țării, cu atîta ferocitate luptă pentru distrugerea statului R. Moldova. Mă afectează un astfel de comportament al lui Voronin, deoarece el două termene la rînd a fost președinte al Republicii Moldova, a țării mele", - a spus Premierul.

Comentand declarația liderului PCRM, că anul 2013 a fost cel mai rău pentru Moldova, Vlad Filat a observat că Voronin nici nu ar putea da o altă estimare, pentru că în acest an a "făcut doar prostii".

"Dacă să fim obiectivi, el a avut numai eșecuri, nu voi vorbi despre toate. Cu minciuni, manipulare, agresivitate în adevăratul sens al cuvîntului nu se poate construi o țară. Oamenii din Republica Moldova pot alege între adevăr și minciună, între fapte și promisiuni false", - a spus Filat.

El și-a exprimat încrederea că în noul parlament nu va fi o coaliție cu participarea comuniștilor, iar "Moldova va continua procesul de modernizare și integrare europeană – singurul proiect național".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав