Cutremure stiri: 506

Surprize în lanț pentru PCRM: un alt grup de comuniști se alătură democraților

30 dec. 2013,, 16:05   Societate
6388 8
Foto: fluxdestiri.info
Un alt grup de consilieri ai fracțiunii comuniștilor din cadrul Consiliului Raional Edineţ anunţă că părăsesc rîndurile Partidului Comuniştilor în favoarea Partidului Democrat, relatează NOI.md.

„Din păcate, grupul de persoane care conduce acum partidul nu face altceva decît să ducă formaţiunea la degradare. Noi vom continua să ne exercităm obligaţiunile faţă de alegători, dar în cadrul altui partid, care este mai aproape de viziunile noastre”, se arată într-o declaraţie semnată de grupul de consilieri de la Edineţ.

Amintim că săptămîna trecută s-au alăturat PDM-ului alte două grupuri de consilieri comuniști din raioanele Şoldăneşti şi Drochia. De asemenea, rîndurile comuniștilor au fost părăsite astăzi și de către primarul oraşului Criuleni şi trei consilieri raionali, deja în favoarea Partidul Liberal Democrat din Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав