Cutremure stiri: 505

TOP 3 cele mai importante rezultate ale Primăriei Chișinău în 2013 (VIDEO)

31 dec. 2013,, 16:30   Societate
4196 0
Foto: noi.md
Inaugurarea Monumentului în memoria victimelor deportărilor comuniste, asamblarea a 20 de troleibuze noi și reabilitarea a 30 de kilometri de apeduct fac parte din șirul celor mai importante rezultate ale anului 2013 la nivel de municipiul Chișinău. Raportul privind activitatea serviciilor municipale în anul curent a fost prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, de către primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, relatează NOI.md.

De asemenea, printre realizările din acest an se numără amenajarea a 60 de locuri de joacă pentru copii, repararea capitală a 300 de lifturi, procurarea de utilaj pentru întreținerea lacurilor, procurarea a 4 autospeciale noi pentru deszăpezire, investirea a 100 de milioane de lei în suburbii și altele.

Totodată, rămîn nesoluționate problemele construcțiilor neautorizate, parcărilor neregulamentare, stocării gunoiului, strămutarea autogărilor, drumurilor avariate, zonelor cu risc de inundații, salariilor mici, legislației învechite etc.

Cît privește prioritățile autorităților locale pentru anul viitor, accentul urmează a fi pus pe asamblarea altor 20 de troleibuze, finalizarea construcției străzilor Ion Dumeniuc și Alecu Russo, soluționarea problemei inundațiilor pe strada Albișoara, iluminarea tronsonului de șosea spre Aeroport, reconstrucția centrului Chișinăului și inaugurarea străzii pietonale Alexandru Diordiță.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав