X 
Cutremure stiri: 502

A fost desecretizat design-ul limuzinei pentru Putin

6 ian. 2014,, 13:13   Externe
6433 0
Foto: news.finance.ua
Imaginea modelului a fost pusă la dispoziție de Instututul de cercetare științifică îm domeniul automobilelor și automotoarelor (NAMI). Această limuzină este dezvoltață în Rusia, dar cu ajutorul specialiștilor de la Porsche Engineering și EDAG. Primele persoane din stat au văzut prototipul limuzinei la 4 ianuarie 2014.

Potrivit Autoreview, la aspectul mașinii au lucrat designeri de la NAMI. Lungimea totală a limuzinei este de 6536 mm, iar ampatamentul ajunge la 4300 mm. Limuzina va avea un motor turbo cu benzină V12, care va fi combinat cu o cutie de viteze automată și transmisie all-wheel drive.

Pentru limuzina prezidențială a fost proiectat un sistem de protecție complex. El se bazează pe tehnologia și materialele utilizate la elicopterele de luptă. Vehiculele de escortă vor fi blindate (corespunzătoare clasei V6/V7).

Modele de producție NAMI le va labora în colaborare cu partenerii străini. În special , cu Porsche Engineering (deocamdată în coordonarea generală și monitorizarea proiectului) și compania de inginerie EDAG (va proiecta caroseria). În pregătirea motorului vor ajuta specialiștii uneia dintre cele trei firme - FEV, AVL sau Ricardo.

Potrivit ministrului Industriei și Comerțului din Rusia Denis Manturov, producția sedanului pentru elita politică a țării va începe la sfîrșitul anului 2016.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав