Cutremure stiri: 501

Un nou protest față de construcțiile ilegale, la Primărie (VIDEO)

13 ian. 2014,, 12:06   Societate
4230 1
Foto: noi.md
Un grup de locuitori ai capitalei a manifestat în această dimineață la sediul Primăriei Chișinău, împotriva construcțiilor ilegale din capitală. Oamenii s-au arătat nemulțumiți de construcția unei anexe la Curtea de Apel Chișinău, pe strada Teilor, și au cerut sistarea lucrărilor.

Potrivit protestatarilor, extinderea sediului Curții de Apel va duce la blocarea căilor de acces pentru ambulanțe și echipajele pompierilor.

„Are loc construcția ilegală a unui bloc și acest lucru se întîmplă sub egida Curții de Apel, iar oamenii nu își pot spune nemulțumirea, pentru că le-a fost interzis accesul la ședințele Primăriei”, a opinat o protestatară.

Manifestanții s-au plîns și de faptul că primarul capitalei a refuzat să iasă din birou pentru a discuta cu protestatarii.

„Ori de cîte ori venim la Primărie, Chirtoacă fie nu este pe loc, fie nu vrea să iasă pentru a discuta cu oamenii nemulțumiți de construcțiile ilegale, ce au loc peste tot în capitală”, a menționat o altă activistă.

Precizăm că pe strada Teilor 4/2 are loc construcția unui bloc administrativ destinat Curții de Apel Chișinău. Anterior, grupul socialiștilor a declarat că autorizația de construcție a blocului a fost eliberată ilegal.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав