Cutremure stiri: 502

Dacia, ritm de creştere puternic pe piaţa auto din Franţa

13 ian. 2014,, 16:00   Ştiri Auto
2773 0
Foto: dacia
Dacia a avut în 2013 cea mai mare creștere înregistrată de orice marcă de pe piața franceză, grație unei creșteri a vânzărilor de 11%. Grupul Renault și-a păstrat și consolidat poziția de lider pe piața auto din Franța în condițiile în care șase vehicule produse de grupul Renault se numără printre primele 10 cele mai bine vândute autovehicule de pasageri - Clio (numărul 1), Scénic, Mégane, Dacia Sandero, Captur și Twingo, informează Renault, citat de Agerpres.

De asemenea, Dacia a avut în 2013 cea mai mare creștere înregistrată de orice marcă de pe piața franceză, grație unei creșteri a vânzărilor de 11%.

În prezent Dacia este a cincea marcă de pe piața din Franța cu o cotă de peste 5%, grație reînnoirii cu succes a gamei de produse cu noul Sandero, Logan MCV, noul Duster și Dokker.

Un număr de 93.803 autovehicule de pasageri și autoutilitare marca Dacia au fost vândute în 2013 pe piața franceză, dintre care 10.332 numai în luna decembrie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав