X 
Cutremure stiri: 505

Сiocniri violente la Kiev: un protestatar grav rănit ca urmare a exploziei unei grenade

20 ian. 2014,, 01:36   Externe
5005 4
Foto: obozrevatel.com
La Kiev au loc ciocniri violente între forțele de ordine și protestatari, transmite publicația "Obozrevateli".

Protestatarii clatină autobuzele, aruncă cu cocktailuri Molotov în detașamentul "Berkut". Forțele de ordine se apără cu grenade cu efect acustic. Unii activiști se plîng că poliția folosește arme traumatice.

Între timp, o ambulanță l-a transportat pe un protestatar cu mîna grav rănită de explozia unei grenade. Grenada i-a rupt activistului mîna.

După aceea, un alt activist a fost dus cu targa în "ambulanță".

Amintiți-vă , 19 ianuarie în timpul următoarei Camera Poporului pe Maidan participă Avtomaydana Serghei Koba a anuntat blocarea trimestru guvern , în timp ce deputații sunt anulate legile scandaloase adoptat la 16 ianuarie . Partea din față a stadionului " Dinamo ", și înainte de soldații punctul de control ale trupelor de interne s-au adunat zeci de mii de oameni . Între forțele de securitate și protestatari lupta a urmat, timp în care a fost folosit tunuri de apă , gaze lacrimogene și a aruncat grenade paralizante .

Amintim că, la 19 ianuarie, în timpul Adunării populare, unul dintre liderii Automaidanului, Serghei Koba, a anunțat blocarea clădirii parlamentului, pînă cînd deputații nu vor anula legile scandaloase adoptate la 16 ianuarie. În fața stadionului "Dinamo" și a punctului de control al trupelor de interne s-au adunat cîteva zeci de mii de oameni. Între forțele de ordine și protestatari s-a încins o încăierare, fiind folosite gaze lacrimogene, grenade paralizante.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав