X 
Cutremure stiri: 502

Direcţia dinamică Volvo câştigă un premiu pentru calitate

20 ian. 2014,, 16:00   Ştiri Auto
2018 0
Foto: volvo
Direcţia Dinamică Volvo a primit prestigiosul premiu Quality Innovation of the Year 2013. Acesta este acordat în fiecare an de către SIQ, Institutul Suedez pentru Calitate, cu scopul de a stimula dezvoltarea inovaţiilor de calitate înaltă.
Cu semnificativ mai puţine vibraţii cauzate de suprafaţa şoselelor şi un mediu de lucru îmbunătăţit, Direcţia Dinamică Volvo este o parte importantă a demersului Volvo Trucks de a creşte siguranţa rutieră, cu accent clar pe şofer.

“Direcţia Dinamică Volvo este un exemplu excelent de inovaţie dezvoltată pentru a răspunde atât nevoilor comerciale cât şi dorinţelor utilizatorilor. Noua tehnologie oferă şoferului o mai bună manevrabilitate şi un mediu de lucru îmbunătăţit”, a declarat Matti Kaulio, Associate Professor în cadrul Departamentului de Industrie Economică al KTH, Royal Institute of Technology, argumentând decizia juriului.

Pentru a fi premiată, inovaţia trebuie să aibă o legătură directă cu o cerinţă specifică a clientului, Direcţia Dinamică Volvo răspunzând bine acestui criteriu.

“Faptul că inovaţia este atât o soluţie pentru nevoile individuale cât şi pentru cerinţele comerciale este cu adevărat remarcabil. Reuşeşte, de fapt, să ofere o combinaţie de tehnologie de top utilizată şi testată pentru a crea un produs mai bun. În plus, contribuie şi la creşterea siguranţei, care este parte din imaginea mărcii Volvo”, a adăugat Matti Kaulio.

“Suntem recunoscători pentru faptul că am primit acest premiu. Este dovada că ne concentrăm pe lucrurile care trebuie şi ne motivează pentru a continua dezvoltarea unor caracteristici care conduc la o calitate mai bună şi la un mediu de lucru mai sigur pentru şofer în autocamioanele noastre”, a declarat Hayder Wokil, Director Calitate Volvo Trucks.

Direcţia Dinamică Volvo a fost dezvoltată în strânsă colaborare cu şoferii, pentru a răspunde nevoilor lor.

“Pe tot parcursul procesului de dezvoltare am invitat constant clienţii să ne împărtăşească părerea lor. Acest lucru ne aduce clienţii mai aproape şi îi implică în dezvoltarea de produse noi. Direcţia Dinamică Volvo este un reper în obiectivul nostru legat de mediul de lucru al şoferului şi siguranţa în trafic”, a adăugat Hayder Wokil.

Direcţia Dinamică Volvo elimină aproape integral vibraţiile în volan. Prin urmare, şoferul nu mai trebuie să corecteze volanul în timpul condusului, reducându-se astfel riscul durerilor de spate, gât şi umeri. Deoarece manevrarea autocamionului devine uşoară pentru corp, şoferul se poate relaxa. Astfel, acesta nu oboseşte la fel de repede iar riscul de accident scade.

Noua tehnologie face posibil şi mersul înapoi al camionului cu o precizie foarte mare, o caracteristică utilizată în cascadoria de succes a lui Jean-Claude van Damme - The Epic Split.

Ceremonia de premiere a câştigătorului Quality Innovation of the Year 2013 are loc pe 20 ianuarie, la Moderna Museet în Stockholm. Premiul este acordat anual companiilor, organizaţiilor sau persoanelor individuale ale căror inovaţii fac parte sistematic din activităţile lor şi sunt create pentru a răspunde cerinţelor clienţilor. Premiul este susţinut de o serie de fundaţii care promovează calitatea, din Suedia, Finlanda, Estonia, Letonia, Republica Cehă şi Ungaria.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав