Cutremure stiri: 502

Luptătorii moldoveni continuă lupta în Bundesliga Germaniei

23 ian. 2014,, 12:44   Sport
5354 1
Foto: noi.md
Moldoveanul Ghenadie Tulbea, care reprezintă Monaco, este de neoprit în Bundesliga Germană la lupte libere şi lupte greco-romane. Luptătorul format la Chişinău s-a distrat în returul sferturilor de finală, învingîndu-şi adversarul cu 4 la 0. Piotr Ianulov, la 84 kg, a reuşit o victorie în faţa luptătorului Martin Obst cu 3 la 1. Eşecul lui Nicolae Ciobanu cu 3 la 0 în faţa lui Nick Matuhin nu a schimbat soarta calificării, iar echipa ASV Nendingen, la care evoluează cei trei moldoveni, va lupta pe 25 ianuarie în prima manşă a semifinalei Bundesligii Germane contra echipei ASV Mainz 88.

Într-o altă confruntare din sferturile de finală, Alexandru Chirtoacă a reuşit să treacă spectaculos cu 3-1 de Artur Umbetkalieyev, în cîntarul de 55 kg, sub privirile a 1700 de spectatori. Echipa SV Germania Weingarten va evolua pe 26 ianuarie în penultimul act al competiţiei împotriva clubului RWG Mömbris-Königshofen.

O luptă dramatică a avut-o Mihai Sava împotriva românului George Bucur, pierzînd cu scorul de 2-1. Între timp, Victor Ciobanu la categoria de 66 kg, a dispus cu 3 la 1 de luptătorul Ismail Baygus. Echipa SV Triberg la care evoluează cei doi moldoveni a ratat calificarea în semifinalele Bundesligii Germane.

Reamintim că Bundesliga Germană de lupte libere şi lupte greco-romane are formatul unui turneu de fotbal. În total, la ediţia din acest sezon au luptat 15 sportivi moldoveni. Returul sferturilor de finală au avut loc pe data de 18 ianuarie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав