X 
Cutremure stiri: 502

Noul Mustang va debuta pe marele ecrane în filmul Need for Speed

23 ian. 2014,, 17:04   Ştiri Auto
5094 0

Foto: ford
Ford Mustang strălucește pe ecranele mari și mici circa 50 de ani. În acest răstimp, el a apărut în peste 3 200 pelicule cinematografice și talk-show-uritelevizate. Rolul din filmul «Need for Speed: Setea de viteză»va deveni debutul cinematografic al noii generații Mustang.
În multașteptatul film, bazat pe popularul joc televizat «Need for Speed» de la Electronic Arts, actorul Aaron Pol va conduce un Mustang 2014 modificatexpess, precum și un Mustang de ultimă generație.
«Și pe ecran, și pe drumuri, înfățișarea și sunetul Mustang încarcă fanii deja de circa 50 de ani, –a comentat Jimm Farli, vicepreședinte în probleme de marketing global, vînzări și deservire Ford și Lincoln. – Senzația de optimism și control asupra situației, pe care o garantează forța și dinamicaexcelentă Mustang, se potrivesc de minune rolului, interpretat de Aaron Pol în pelicula«Need for Speed: Setea Prima generațieFordMustang a debutat în aprilie,1964, cabrioleta de culoare Wimbledon White din a.1965 a fost aleasă imediat pentru filmul Goldfinger.50 de ani mai tîrziu, Mustang a devenit un adevărat mit automobilistic și cultural, iată de ce regizorul «Setea de viteză» Scott Vo fără ezitare l-a ales pentru filmul său.
«Am preferat unMustang, pentru că este un automobil care cu adevărat întruchipează cultura americană , – a spus Vо. – Mustang simbolizează un mitcontemporan, el s-a filmat în cele mai captivante urmăriri automobilistice din istoria cinematografiei ».
O filmografie a luiMustang a necesitat participarea a 100 de personae, în rezultat lista completă a filmelor, unde s-a filmat Mustang, a apărut pe site-ulMustangIMDB.com, creat de Stefan Torarensen, fondatorul și membrul clubului Mustang. Lista celor peste 3 200 de filme cu participarea Mustangcrește de la o zi la alta.
Hollywoodul a fost unul din cele șase locuri ale debutului global al noii generații Mustang, care a avut loc la5 decembrie,2013 . Faptul a permisreflectarea importanței cinematografiei în istoria legendarululi automobil. Mustang a lăsat urmele sale pe lespedea de ciment din fața renumitului Teatruchinez Grauman . Ca și cei circa200 de actori, perintre care au fost și cei care au contribuit ca Mustang să devină star de cinema, noua generație a legendeiși-a lăsat amprentele și «semnătura» în formă de logou.

Gamerii deja au posibilitatea de a testa virtual multașteptatul Ford Mustang, care începînd cu decembrie, 2013 este accesibil în jocul «Need for Speed Rivals» grațieanexei gratuite. În parcul auto virtual«Need for Speed Rivals» automobilul este accesibil în 5 variante de design, create prin intermediul site-ului Mustang Customizer, inclusiv– designul special elaborat de pilotul Ford Mustang RTR Bon Gittin-junior, fondatorul branduluiRTR și campion mondial la drift.

Ford Mustang, modelul a. 2015

Ford Mustang de noua generație este cea mai performantă versiune a legendarului automobil. Cabrioletele și modelele Festbech au un exterior elegant și caracteristici dinamice excelente, garantate de două varinate de motor – noul motor turbo de2,3litri EcoBoost și motorul de5,0litri V8 cu capacitatea de 426 c.p..

În plus, noul Mustangpropune un șir de sisteme inovatoare și tehnologii inteligente, care oferă șoferului accesul la informații mai vaste și garantează un control al volanului mai bun.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав